mkt stall

Oj, det var länge sen jag bloggade nu.
Har inte suttit mycket vid datan faktiskt. Det har varit mycket stall på sistone, och det gillas.

Blir lite samanfattning om stalldagarna nu;

Förra söndagen red jag Hilton nere på Pistakärr (?) och det blev konditionstärning och han ganska seg. Men hade varit ledig i 3 veckor så jag försår honom.

I torsdags åkte jag till ORK och red Magica. Vi skrittade ut i skogen och Magica var väldigt slö och även ömfotad.

På lördagen blev det Hilton. Galoppen gick skit och han ville verkligen inte att galoppera i mitt tempo, så han sparkade bakut 868345363 gånger och var sur. Sen skulle vi hoppa och han ville inte det heller. Så pecis efter att vi har landat efter räcket så drar han ner huvudet och sätter världens fart och sticker iväg med mig ner på grusplanen. Då blev jag sur. Sen skulle vi avlusta med planket eftersom att det började åska lite smått och regna. Och när jag är ca. 2 meter från planket kommer världens blixt så hela paddocken bara lyser upp. Så då började hästen tveka men han hoppade iallafall.

På fredagen åkte jag till ORK igen. Men den här gången red jag Top Nawaro. Skritt ute i skogen. Han var på hugget och ville gärna trava. Han var jättemysig och jag gillar verkligen den ponnyn!

Måndag/ igår blev det ORK igen. Red stor häst då, Migo. Vi skrittade ute i skogen i SPÖREGN. Det verkligen spöregnade från att vi ledde ut hästarna i stallet tills vi ledde ut dom i hagen. Men att rida Migo var roligt eftersom att det var ganska länge sedan. Och han var pigg (:


Tisdag/ idag stack jag upp till ORK igen. Valde att rida Dolanga.  Skritt och trav i skogen. Dolanga fick något ryck nära vägen en gång. Så hon sparkar bakut och bockar och bara hoppar rakt upp på vägen. Sen bara stannar hon där som om inget hade hänt. Och så var det några hästar framför mig som fick fläng och började galoppera och då skulle hon självklart göra det och jag fick ryck på henne.

Men det har verkligen varit sköna och mysiga stalldagar!

RSS 2.0